Green Garden Recidencial II, 3 soveroms rekkehus med eget basseng og takterrasse i Pilar de la Horadada

Green Garden Residential II er et luksuskompleks med 10 rekkehus med privat basseng, terrasseområde og takterrasse med sommerkjøkken som lar deg nyte alle soltimer, hver dag hele året. Hver eiendom har 3 soverom og 3 utstyrte bad. Eiendommen er designet på tre nivåer med en moderne stil og et åpent planløsningskonsept, bestående av et fullt utstyrt kjøkken og stue/spisestue.
Eiendommen vil møte de høyeste standarder og vil være utstyrt med privat svømmebasseng, kjøkken fullt møblert og utstyrt med hvitevarer, belysning, klesskap med skuffer, fullt utstyrte bad, forhåndsinstallasjon for klimaanlegg og parkeringsplass på tomten.
Utbyggingen ligger i Pilar de la Horadada (Alicante), omgitt av alle tjenester, sportsfasiliteter og nær flere golfbaner. De kjente strendene og marinaen i Torre de la Horadada ligger i nærheten og gir deg den ideelle muligheten til å slappe av og se på det krystallblå vannet i Middelhavet, mens byen Pilar har alle tenkelige fasiliteter du trenger på daglig basis, fra supermarkeder, butikker, banker, medisinsk senter og mange barer og restauranter. Det drar også nytte av å ha noen av de beste fritidsfasilitetene rundt med sitt eget sportssenter og lokal golfbane «Lo Romero».